Loading...

Stembevrijding

Tijdens de stembevrijding lessen is het een ontdekkingsreis naar jouw innerlijke stem. Zingen is voor mij klanken maken, los van muziekbladen, noten en toonladders. Daarmee is zingen vrijheid, vanuit jouw lichaam in plaats vanuit jouw hoofd zingen. Hier begint mijn liefde voor stembevrijding. Door op dit energetisch vlak te werken, kan ik mijn leerlingen helpen blokkades op te heffen die zij tegenkomen tijdens het zingen. Zowel fysieke als emotionele blokkades.

Onder begeleiding sjamaandrum

Deze lessen en workshops geef ik onder begeleiding van mijn Sjamaandrum.

Het sjamanisme

“Het sjamanisme staat voor mij voor het weer in contact komen met moeder aarde en de bron. De essentie om vanuit de maancyclus te leven”.

Zingen met klanken

De begeleiding op de sjamaan drum, zorgt voor een vrije begeleiding van het zingen met klanken. De frequentie die gemaakt wordt met zingen zorgt ervoor dat dit door resoneert in het lichaam. Deze trillingen zorgen ervoor dat blokkades vrij komen en het ritme brengt jou weer in jouw lichaam. Deze klanken maken connectie met jouw ziel, jouw innerlijke stem en zal zich manifesteren in alle 40 aura lagen. Het is prachtig om jouw innerlijke familie te leren kennen en deze een stem te geven. Vanuit deze klanken kom jij terug bij de essentie en in jouw lichaam en kom jij in jouw eigen kracht te staan. Zonder bevestiging van andere mensen nodig te hebben. Puur vanuit de materie leven.

Zang klank massage

lomi lomi zang klank massage.

Tijdens deze massage gaan we doormiddel van zingen en aanraking verbinding maken met ons hart en lichaam. Door het zingen van zowel jou als mij gaan wij opzoek naar opgekropte emoties en blokkades. we laten de klanken via het lichaam naar buiten komen en vanuit daar de emoties en blokkades omzetten naar totale vertrouwen en overgave. we gaan samen de energie stroom weer laten stromen.

To remember who you are.
You need to forget who they told you to be